We use cookies to make your experience better. Learn more
Dr. Oetker Gluten free salami pizza Ristorante
Our Service
The lowest shipping rates and fast delivery worldwide
Pay safely 
Parcels up to € 500 are fully secured with 100% delivery guarantee
Follow your parcel via track & trace
More than 2.000 Dutch and Belgian brands with a total of 30.000 products
Ingredients
- 24% gezeefde tomaten
- 15% kaas (Mozarella, Edammer)
- rijstmeel
- 12% salami (varkensvlees, spek, zout, specerijen, dextrose, uipoeder, knoflookpoeder, specerijenextracten, antioxidant (extract van rozemarijn), stabilisator (natriumnitriet), rook)
- water
- aardappelzetmeel
- aardappelvlokken
- erwten eiwit
- raapzaadolie
- bakkersgist
- suiker
- zout
- verdikkingsmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, xanthaangom)
- olijfolie extra vergine
- emulgatoren (melkzuurester van mono- en diglyceriden uit vetzuren uit levensmiddelen, azijnzuurester van mono- en diglyceriden uit vetzuren uit levensmiddelen)
- gemodificeerd zetmeel
- oregano
- glucosestroop
- specerijen
- magere melkpoeder
- knoflook
- dextrose
Nutrition facts
| %* | 1 Pizza (= 315 g) | 100 g | |
|---|---|---|---|
| energie | 38% | 3189 kJ | 1013 kJ |
| 38% | 761 kcal | 242 kcal | |
| vetten | 49% | 34 g | 11 g |
| waarvan verzadigde vetzuren | 75% | 15 g | 4.7 g |
| koolhydraten | 30% | 78 g | 25 g |
| waarvan suikers | 7% | 6.4 g | 2.0 g |
| eiwitten | 66% | 33 g | 10 g |
| zout | 73% | 4.4 g | 1.4 g |
| * Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal). | |||









